eNagykereskedés Webáruház Információk Könyvkereső

RichDad » RichDad Klub

Magyar Gazdag Papa Klub

www.richdadclub.hu

A Magyar Gazdag Papa Klub az első olyan magyar klub, mely Robert Kiyosaki és csapata engedélyével, és folyamatos felügyeletével jött létre és működik 2011 februárja óta. Pár hónap alatt rengeteg taggal bővültünk, illetve rendezvényt bonyolítottunk le. A Cashflow Klubunk rendszeres foglalkozásokat rendez a CASHFLOW társasjátékkal illetve a pénzügyi műveltséggel kapcsolatosan.
Klubunk nyitott és mindig is nyitott lesz az olyan új emberekre, akiket érdeklik Robert Kiyosaki filozófiája. A Klub eseményein való részvételhez egy feltételt kell teljesítened "már el tudj számolni tízig és még el tudj számolni tízig". klubunk eseményeivel kapcsolatosan folyamatosan ellenőrizd az eseménynaptárat.

Micsoda egy Cashflow Klub?

A Cashflow Klub egy semleges tanulási környezet, ahol hasonló gondolkodású emberek rendszeresen találkoznak (általában heti egyszer) hogy növeljék pénzügyi intelligenciájukat.
Befektetni könnyebb, ha el tudod hinni. Általában senkinek sem sikerül úgy, hogy valaki megmondja neki mit csináljon.

A Cashflow társas segíteni fog kibővíteni a játék-környezeted, vagy "nagy képed". Segít megérteni, hogy melyek a legfőbb lehetőségek arra, hogy befektesd pénzed, és hogy hogyan tudod dolgoztatni pénzed a saját javadra. A játék az életet szimulálja, de itt játékpénzeket kockáztatsz, nincs túl súlyos jelentősége a hibáidnak. Játszva tanulsz. Játék közben megérted, hogy a gazdagok hogyan dolgoztatják a pénzüket saját javukra, annak érdekében, hogy még több pénzt csináljanak.
Cashflow Klubunk célja, hogy végigvigyen a CASHFLOW játékokon, megtanítsa a befektetés és könyvelési alapokat, hogy ezek után ugyanezt a "Játékot" játszhasd a való életben. Mit szólnál ahhoz, ha nem kellene napi nyolc órát dolgoznod minden nap, szabadon eldönthetnéd, hogy mit kezdj időddel? Ha a válaszod "igen", gyere tanuld meg, hogyan dolgoztasd a pénzt saját javadra ahelyett, hogy te dolgoznál értük minden nap!
Webáruház keresés: