eNagykereskedés Webáruház Információk Könyvkereső

RichDad » Cashflow játékok, képzés


CASHFLOW oktató társasjátékok


CASHFLOW 101 oktató társasjáték

Ennek a játéknak az ismerete alapvető mindkét további játék helyes értelmezéséhez és alkalmazásához. Akár 10 évesen is játszható, középiskolás kortól azonban mindenképpen ajánlott, felső korhatár nélkül.

A játék pontosan a könyvekben leírt elveket tükrözi, a teljes személyiség részvételével történő interaktív tanulás azonban gyorsabb, egyszerűbb, és az élmény erejének köszönhetően hatékonyabb. Kitűnő "edzőprogram": minél többet játszol vele, annál biztosabban elérheted az anyagi függetlenséget a való életben. Egyedül is kisilabizálhatod a szabályokat, de sokkal jobban élvezhető a játék egy lelkes csoportban, ahol szakavatott játékvezető irányításával gyorsabban túljuthatsz a nehézségeken, és közvetlenül érzékelheted a játék pozitív szellemiségét. A "pálya" a vendégváró játékasztal, ahol személyes "edződ" segít abban, hogy egyre jobb legyél.

Csapatlétszám célszerűen 5-8 fő, a játékidő egy-egy alkalommal - az alapelvek, fogalmak magyarázatával, a kérdések megválaszolásával - 5-7 óra.

Részvétel időpont egyeztetés után, kizárólag előzetes bejelentkezéssel.

CASHFLOW 202 oktató társasjáték

Örömhír haladóknak: aki "keni-vágja" már a CASHFLOW 101 játékot, és legalább egyszer játszotta azt valamelyik okleveles oktatónk irányításával is, annak következő lépésként a CASHFLOW 202 oktató játékon való (minél gyakoribb) részvételt ajánljuk, amely a pénzügyi intelligencia fejlesztésének magasabb fokát kínálja. Ez bizony már keményebb dió, nagyobb erőfeszítést és tanulási hajlandóságot igényel, de közösen, szakavatott vezető irányításával ez a többlettudás "játszva" megszerezhető.

Ízelítő az itt felbukkanó újabb témakörökből: részvények vételi és eladási opciója, árverés, ingatlanopciók, jogdíj jellegű jövedelmek, multi-level marketing üzletek.

Az újabb szabályok több lehetőséget kínálnak, és több kockázatot rejtenek: szabad közösen befektetni, egymástól vásárolni, cégek csődbe mehetnek, majd megérhetjük a szanálásukat, élvezhetjük a kockázati biztosítás előnyét stb.

A játék közelebb áll a való élethez, jótékonyan fejleszti a kreativitást és a tárgyalási készséget.

CASHFLOW Gyermekeknek® oktató társasjáték

A játékok során "megvilágosodott" felnőttek azt szeretnék, ha az ő gyermekeik már jobb pénzügyi starttal indulnának. Ez a legújabb játék, amely felnőttek (szülők, oktatók) és gyerekek közös örömére készült, ezt hivatott szolgálni. A kisiskolások (esetleg nagycsoportos óvodások) csak felnőttek segítő közreműködésével tudnak ezzel játszani, ezért itt különleges feladatot jelent annak elérése, hogy mindkét korcsoport jól érezze magát, és öröm legyen a közös tanulás. Rendkívül fontos, hogy a gyerekek önként és szórakozva, teljes személyiségüket beleadva, lehetőség szerint szüleikkel együtt tanuljanak. Gazdag Papa szerint ugyanis: "Ha te magad nem tanítasz a gyermekednek semmit a pénzről, sokan akadnak majd, akik ezt megteszik" - és nem biztos, hogy annak örülni fogsz.

Részvétel itt is csak előzetes bejelentkezéssel, kizárólag aktív felnőtt kísérővel együtt lehetséges.

Okleveles játékvezetőink által szervezett
oktató játékok részvételi díjai

 
CF 101/202
CF Gyermekeknek
 
Felnőtt
Diák/nyugdíjas
Gyermek
Kísérő
első alkalom (munkafüzettel)
5000
3750
3750
3750
minden további alkalom
3750
2500
2500
2500
         
 
 1. A feltüntetett Bruttó Árak 20% áfát tartalmaznak.
 2. A kifizetett összegről számlát kell kiállítani, amely felnőttoktatásról szól. (SZJ 80.42.20.9)
 3. Diák alatt a nappali oktatásban résztvevő, nem kereső tanulókat, hallgatókat értjük.CASHFLOW játékvezető képzésA CASHFLOW játékok résztvevői közül (Kiyosakival egyetértve) többen gondolják úgy, hogy napjainkban rendkívül fontos küldetésnek számít a pénzügyi intelligencia terjesztése, ezért ők maguk is szeretnének játékokat vezetni. Másokat tanítani azonban felelősség! A szakszerű munkához kíván segítséget adni a Bagolyvár Könyvkiadó égisze alatt szervezett játékvezetői képzés, amely három szakaszból áll, a következők szerint:

1. szakasz:

Az alapképzésen, valamint a kiegészítő képzéseken való részvétel előfeltétele: részvétel egy bizonyos számú, előképzettségtől függő számú játékon, amelyet okleveles vezető irányított. A kiegészítő képzések a CASHFLOW 101 játékvezetői oklevél meglétét feltételezik.

2. szakasz:

Egynapos alapképzés, illetve kiegészítő képzés.

Az alapképzést a CASHFLOW 101 oktató játék vezetésének az elsajátítása jelenti, oktatási anyag biztosításával. A 101-es játék ismeretével való alapozás szükségessége a CASHFLOW 202 játékhoz magától értetődő, de a gyerekeknek szóló játék vezetéséhez is szükség van ezekre az ismeretekre, hiszen esetenként a kísérő szülők oktatása is feladat lehet. Az alapképzés keretében történik a megfelelő hozzáállás kialakítása, a szervezési, pedagógiai, csoportkezelési, etikai stb. ismeretek elsajátítása is.

A CASHFLOW 202 játékvezetői oklevél elnyeréséhez szükséges kiegészítő képzés (és tananyag) témája elsősorban a számos új pénzügyi fogalom magyarázata és a pénzügyi ismeretek elmélyítése, valamint a játék jóval bonyolultabb szabályainak a rögzítése és értelmezése.

A CASHFLOW Gyermekeknek játékvezetői oklevél elnyeréséhez szükséges kiegészítő képzés (és tananyag) témája elsősorban a pénzügyi fogalmaknak a gyerekek nyelvére való lefordítása, a pénzfogalom megértetése, a gyerekek érdeklődésének felkeltése a pénz és annak kezelése, a készpénzáramlás, a család pénzügyei iránt. Fontos a figyelem lekötése, a sikerélmény nyújtása, a jó együttműködési készség kialakítása a gyermekekkel és kísérőikkel. Ez az oklevél a szülők részére tartott (a későbbiekben részletezett) oktatás megtartására is jogosít.

3. szakasz:

Bemutató játék a jelölt önálló szervezésében és vezetésével, az oktató jelenlétében, majd eredményes oktató játék után a megfelelő oklevél "ünnepélyes" átadása.


A játékvezető képzések díja (Ft/fő, illetve pár)

 
CF 101
CF 202
CF Gyermek
1. szakasz: előfeltételek
min. 3 játék
CF 101 oklevél
min. 2 játék
CF 101 oklevél
min. 2 játék

2. szakasz: alapképzés / kiegészítő képzés, tananyagokkal

15000
10000
7500

3. szakasz: a jelölt játékvezetése és az oklevél átadása

7500
7500
7500
 
 1. Diákok a képzés 2. szakaszán fél áron vehetnek részt.
 2. A 3. szakasz díja kiegészül az oktató utazási költségével, amennyiben az felmerül.
 3. A feltüntetett bruttó árak 20% áfát tartalmaznak.
 4. A kifizetett összegről kiállított számla felnőttoktatásról szól.

CASHFLOW oktatás - szülőknek

A legtöbb szülő bizonyára nem tervezi azt, hogy másokat tanítson, saját gyermekeik helyes pénzügyi szokásokra való nevelését azonban a szívükön viselik. Amennyiben ők maguk szeretnének otthon együtt játszani saját gyermekeikkel, nagyon fontos, hogy - a játékszabályok mechanikus ismeretén túl - az interaktív oktatáshoz szükséges háttér-tudásnak is a birtokában legyenek. Törekedniük kell a pedagógiai szempontból hatékony, szakszerű magyarázatokra, a kérdések helyes, és a gyerekek által is érthető megválaszolására. Az ő számukra szeretnénk biztosítani ezt a (remélhetőleg minél szélesebb körben igénybe vett) oktatást, amely kizárólag a saját családjukban történő okos, szakszerű és szórakoztató közös játékok vezetését kívánja elősegíteni, és idegeneknek szóló játékvezetésre képesítő oklevéllel ez nem jár.

Erre az oktatásra a CASHFLOW játékvezető képzés vezetőjénél, valamint a CASHFLOW Gyermekeknek oklevéllel rendelkező játékvezetőknél lehet jelentkezni.

Az igény szerint 4-6 órás oktatás díja: 7500 Ft, amely 20% áfát tartalmaz (felnőttoktatásról kiállított számla ellenében).


 

 A Bagolyvár Könyvkiadó irányelvei alapján szervezett CASHFLOW játékvezető képzést a játékok fordítója, Sallay Katalin mérnök-közgazdász, v. főiskolai tanár vezeti.

Kapcsolatfelvétel: mobil (20) 944-3827, e-mail: sallay.katalin@gmail.com 

Oktató játékok, ill. képzések helyszíne: 1048 Budapest, Óceán-árok u. 7., 10/39. "Panoráma Penthouse"

Jelentkezés az egyes programokra: Netinforg Kft., tel./fax: 230-2448

Okleveles játékvezetők:

(a Bagolyvár Könyvkiadó irányelvei alapján szervezett programokhoz)


Cashflow 101-es játékvezetők

Magyarországi játékvezetők listája

 


Romániai játékvezetők listája

Okleveles játékvezetőink által szervezett
oktató játékok részvételi díjai, lejben

 
CF 101/202
CF Gyermekeknek
 
Felnőtt
Diák/nyugdíjas
Gyermek
Kísérő
első alkalom (munkafüzettel)
40+áfa
20+áfa
20+áfa
20+áfa
minden további alkalom
20+áfa
15+áfa
10+áfa
10+áfa
         
 
 1. A kifizetett összegről számlát kell kiállítani.
 2. Diák alatt a nappali oktatásban résztvevő, nem kereső tanulókat, hallgatókat értjük.
 3. A szülőképzés díja: 50+áfa / fő, illetve szülő pár

 
   

Szlovákiai játékvezetők listája

 
Részvételi díj: szlovák korona / alkalom
 
Felnőtteknek
Diákoknak
első alkalommal
330 sk+ áfa
200 sk + áfa
minden további alkalommal
220 sk+ áfa
150 sk + áfa

 

 
 • Mátis Tibor, Ing - Dunaszerdahely, Dél-Szlovákia
  00 421 905/362 047 tmatis@real-net.sk
 • Petrovič, Irena & Marian - Dunaszerdahely és környéke, megbeszélésre Szlovákia egész területén +421 905/506 748 marconsulting@marconsulting.sk
   

Cashflow 202-es játékvezetők

A játékvezetők elérhetőségét a Cashflow 101-es listán lehet megtalálni.

 • Aggod Mihály
 • Bálint Károly
 • Gombos Jolán
 • Tankó Tamás
   
   
Cashflow Gyermekeknek játékvezetők
A játékvezetők elérhetőségét a Cashflow 101-es listán lehet megtalálni.

 • Aggod Mihály
 • Bősze Ágnes
 • Gyuró János István
 • Kecskés Ibolya
 • Mányoki Ágnes
 • Pap Adrienn
 • Schneider Andrea
 • Szerezla Zsuzsanna
 • Varga Angéla


Romániai játékvezetők:
 • Stefanciuc Emanuel
 • Szőcs Domokos

Webáruház keresés: