eNagykereskedés Webáruház Információk Könyvkereső

Információk » Adatvédelmi nyilatkozat


A Bagolyvár Trade Kft. számára fontos a látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A bagolyvar.hu elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A bagolyvar.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Jelen Nyilatkozatban kinyilvánítjuk azokat az elveket, melyek meghatározzák a személyes adatok védelmével kapcsolatos politikánkat és mindennapos gyakorlatunkat.
Az adatkezelési stratégiánk kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel az alábbiakra:

- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; - Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; - A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések; - A hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet; - Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény; - A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre; - Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

A bagolyvar.hu használata során regisztrációra van szükség, azonban semmilyen adatot nem továbbítunk harmadik személynek, az adatokat kizárólag webáruházunk szolgáltatásainak javítására használjuk fel. Az oldal kizárólag IP címeket használ fel - statisztikai célokra - de ezeket az IP címeket semmilyen módon nem tárolja.
Webáruház keresés: